Un șofer din Olt a încercat să mituiască un polițist din Mehedinți, cu 50 de euro, pentru a nu-i reține permisul, după ce a fost prins conducând cu 110 km/h!

Ofițerii de poliție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mehedinți au fost sesizați de către un agent de poliție din cadrul IPJ Mehedinți – Serviciul Rutier despre faptul că, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a depistat o persoană care conducea pe un drum public, în localitate, cu o viteză de 110 km/h. Totodată, a sesizat faptul că, în împrejurarea descrisă, conducătorul auto, cu domiciliul în județul Olt, i-a promis polițistului o sumă de bani pentru  nu fi sancționat contravențional și, respectiv, pentru a nu-i fi reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

Ulterior, pe parcursul aceleiași zile, conducătorul auto a oferit polițistului suma de 50 de euro, cu titlu de mită, context în ofițerii de poliție din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Mehedinți au procedat la constatarea infracțiunii flagrante. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, în coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, care a pus în mișcare acțiunea penală față de persoana în cauză. Agentul de poliție a înregistrat momentul o feririi banilor cu aparatura de tip body-cam și a refuzat propunerea conducătorului auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!