Un spital din Mehedinți face angajări. Se caută medici specialiști în psihiatrie, cardiologie și anestezie – terapie intensivă.

Spitalul Orășenesc Baia de Aramă organizează concurs pentru ocuparea posturilor vacante de medici, cu contract de muncă pe durată nedeterminată, după cum urmează:

  • un post -medic specialist confirmat în specialitatea Psihiatrie, nivel post –funcție de execuție, cu normă întreagă 7 ore/zi, 35 ore/săptămână, în cadrul Cabinetului Psihiatrie din Ambulatoriul integrat al spitalului;
  • un post medic specialist confirmat în specialitatea Cardiologie; nivel post- funcție de execuție, cu normă întreagă 7 ore/zi, 35 ore/săptămână, în cadrul Cabinetului Cardiologie din Ambulatoriul integrat al spitalului;
  • un post medic specialist confirmat în specialitatea Anestezie Terapie Intensivă, nivel post -funcție de execuție, cu normă întreagă 7 ore/zi, 35 ore/săptămână, în cadrul Compartimentului Anestezie Terapie intensivă.

Depunerea dosarelor de concurs se va face pe perioadă de 10 zile lucrătoare de la publicarea anunțului pe posturi.gov. Perioada de depunere a dosarelor este cuprinsă în intervalul 19.02.2024 – 01.03.2024, orele 16,00. Concursul se organizează în maximum 30 de zile de la publicarea anunțului, iar calendarul de concurs pentru fiecare post va fi afișat pe site-ul Spitalului Orășenesc Baia de Aramă. Informații suplimentare se pot obține la sediul unității, pe site-ul spitalului sau la numerele de telefon: 0745583837/0785236041/0785236052.

Sursa: gov.ro/posturi vacante Mehedinți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!