Sportivii mehedințeni, premiați pentru rezultate, de Consiliul Județean!

Sportivii mehedințeni, legitimați la Clubul Sportiv Grifonis Wado Kai Drobeta Turnu Severin și pregătiți de antrenorul Popa Oprița Ion, care au obținut performanțe în cadrul Campionatului European de Karate” 48th FEW CHAMPIONSHIP KARATE WADOKAI”, desfășurat la sfârșitul anului 2023, la Liege, în Belgia, au fost premiați de Consiliul Județean Mehedinți.

“Pentru că sprijinim sportul și cu atât mai mult performanțele pe care copiii mehedințeni le obțin promovând, astfel, județul nostru, am vrut să îi felicit personal pe cei 8 copii, le-am oferit plachete și câte o sumă de bani care să îi motiveze să meargă mai departe.
Îi felicit și, cu această ocazie, îl felicit și pe sensei Popa Oprița Ion pentru munca de zi cu zi și pentru performanțele pe care le are pentru județul Mehedinți! Am aprecieri pentru părinții care susțin aceste activități pentru copii! Am spus, de fiecare dată, că sportul, oricare ar fi el, înseamnă sănătate și disciplină, iar formarea copiilor în acest spirit îi pregătește pentru un viitor bun pentru ei.”, transmite președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Sala Polivalentă din Drobeta a găzduit, în weekend, Campionatul Național de Karate WADO RYU, la care au participat sportivi de la cluburi din toată țara, unde Mehedințiul a fost gazda delegației Federației Naționale de Karate și a președintelui, Octavian Amzulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!