Bazinul de înot din Severin se deschide la jumătatea lunii aprilie.

Sunt vești îmbucurătoare pentru iubitorii de natație din Mehedinți. Consiliul Județean anunță că bazinul olimpic din Drobeta Turnu Severin va fi redeschis la jumătatea lunii aprilie.

“Cu entuziasm și bucurie, vă împărtășesc vestea că astăzi am semnat protocolul de preluare a Bazinului de înot din Drobeta Turnu Severin după ample lucrări de reabilitare și modernizare! Documentul a fost transmis Consiliului Județean Mehedinți după ce s-a finalizat procedura de recepție la terminarea lucrărilor, îl vom retrimite Companiei de Investiții și după ce va fi semnat de conducerea unității, vom intra în linie dreaptă cu măsurile pentru redeschidere, eveniment pe care îmi propun să îl organizăm în jurul datei de 15 aprilie. Îmbunătățirile aduse asigură un mediu sigur, modern și plăcut pentru toți cei pasionați de înot și nu numai. Sunt spații de saună, salină, jacuzzi și o sală de fitness.  Suntem nerăbdători să vă întâmpinăm și să vă oferim experiențele pe care vi le doriți în acest loc de relaxare și sport. Modernizarea Bazinului de Înot face parte din marile investiții pe care le-am proiectat pentru județul Mehedinți și, iată, s-a realizat! Ceea ce a ieșit este de-a dreptul spectaculos, un obiectiv de care, am speranța, se vor bucura deopotrivă, de la cei mai mici până la cei mai mari mehedințeni! Le mulțumesc tuturor celor care au crezut că putem duce la bun sfârșit această investiție, dar și celor care nu au crezut, pentru că ne-au impulsionat să perseverăm și să arătăm că împreună cu echipa mea facem lucruri bune pentru județul Mehedinți! Revenim în curând cu detalii cu privire la evenimentul care va marca deschiderea Bazinului de înot!”, transmite președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Lucrările de reabilitare, modernizare, extindere și dotare a bazinului de înot au fost realizate prin Compania Națională de Investiții, fiind vorba despre o finanțare de peste 56 de milioane de lei. Obiectivul are o suprafață desfășurată de 8.370 mp și 357 de locuri în gradene și va dispune de spații pentru saună, masaj, salină, sala de fitnes, cabinet medical și altele.

Sursa foto: Concelex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!