Bărbatul, care și-a ucis mama, a fost reținut. Acesta i-a aplicat lovituri repetate în zona capului.

Bărbatul de 67 de ani, care și-a ucis mama, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie propus pentru arest preventiv. Acesta este cercetat pentru omor.

Conform anchetei, bărbatul și-a lovit cu brutalitate mama, cu mai multe obiecte dure, în zona capului. Femeia de 84 de ani a pierit sub loviturile aplicate de fiul său. Incidentul a avut loc pe fondul consumului de alcool. Apropiații povestesc că femeia era agresată frecvent de către cel căruia i-a dat viață.

“Pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, s-a înregistrat dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că inculpatul, pe fondul consumului de alcool, i-a aplicat mamei sale (o femeie în vârstă de 84 de ani) lovituri repetate, cu corpuri dure în zona capului. În urma acestor lovituri, victima a decedat. Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie propus judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.”, declară purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, procurorul Gheorghe Ciocan.

Făptașul locuia în Craiova, venind des în vizită la mama sa. De fiecare dată, consuma alcool și o agresa fizic și verbal pe femeie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!