Elevă a unei școli din Mehedinți, lovită de un coleg! Poliția a demarat cercetări.

Incident petrecut, ieri, la Școala Gimnazială Corcova! O elevă de 14 ani a unității de învățământ ar fi fost lovită peste față de un elev cu doi ani mai mare (elev cu CES). Minora a fost dusă la spitalul din Motru, pentru îngrijiri medicale, însă a refuzat internarea în unitatea medicală. Poliția a fost sesizată cu privire la acest incident, de către reprezentanții spitalului, fiind deschis, în acest caz, cercetări pentru lovirea sau alte violențe. De altfel, Inspectoratul Școlar a fost sesizat despre eveniment. Eleva a participat, astăzi, la cursuri.

“La data de 13 martie a.c., Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de Spitalul Municipal Motru, cu privire la faptul că, la unitatea medicală, s-a prezentat o minoră de 14 ani, care a precizat că ar fi fost agresată fizic de un coleg.
În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar din primele cercetări, a reieșit faptul că, la data de 13 martie a.c., ora 10.30, pe fondul unor discuții în contradictoriu, minora ar fi fost agresată de către un coleg de 15 ani, în timpul orelor de curs, la o unitate de învățământ din județul Mehedinți. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.”, transmite IPJ Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!