Pădurile din Mehedinți, în continuare, tăiate, de hoții de lemne! Polițiștii au descins la mai multe persoane care au furat lemn de pe raza Ocolului Silvic Vânju Mare.

Au fost percheziții la persoane bănuite de infracțiuni silvice. Astfel, astăzi, 03 februarie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Vânju Mare, cu sprijinul polițiștilor Poliției orașului Vânju Mare, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare, au pus în executare cinci mandate de percheziție la domiciliile a patru bărbați din Bălăcița și Vlădaia, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori.

Din cercetări, a reieșit că la începutul lunii ianuarie a.c., patru bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 48 de ani, din comunele Bălăcița și Vlădaia ar fi tăiat și sustras, fără drept, material lemnos, dintr-un fond forestier aparținând Ocolului Silvic Vânju Mare. În urma perchezițiilor, a fost identificată și ridicată cantitatea  de peste 3 mc material lemnos și 6 motoferestraie. Se continuă, cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!