Grădiniță nouă pentru copiii din Vânju Mare! Prichindeii vor învăța într-o clădire modernă, construită din temelii.

Ziua de azi a fost despre copii, mici sau mari, despre începutul unui an școlar, iar când prima zi de grădiniță este într-o clădire nouă, speranțele și bucura cresc. Acest lucru s-a întâmplat la Vânju Mare, acolo unde preșcolarii au fost primiți într-un imobil nou construit.

„Bucuros am fost și eu, astăzi, că am putut inaugura, odată cu începerea anului, o locație nouă pentru Grădinița din Vânju Mare, construită din temelii, în urma unui proiect implementat de Primăria Vânju Mare și finanțat cu fonduri guvernamentale în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală.  Este unul dintre cele mai importante proiecte pentru care, împreună cu echipa de la Primăria Vânju Mare, am reușit să atragem finanțare guvernamentală și sunt mândru de acest lucru, la fel ca de toate celelalte proiecte, cele pentru modernizarea străzilor, cel de reabilitare și extindere a Spitalului și toate celelalte care se implementează în Vânju Mare. Sunt obiective de suflet pentru mine, iar de această dată, fiind vorba despre cei mai mici locuitori din Vânju Mare, este important că preșcolarii pornesc în lumea cunoașterii cu optimism și cu inimile pline de speranță. 1.730.000 lei s-au investit în construirea grădiniței și fiind vorba despre un loc în care preșcolarii vor petrece primii ani importanți pentru educația lor, vreau să se bucure de cele mai bune condiții de siguranță și confort. Am profitat de vizita la noua grădiniță din Vânju Mare, pentru a le ura un an școlar cu multe realizări și elevilor și dascălilor de la Școala din Vânju Mare! Mult succes tuturor copiilor!”, declară președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.
 
De altfel, grădinița va fi dotată cu mobilier și materiale didactice printr-un proiect cu fonduri europene, finanțat prin Ministerul Educației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!