Accident mortal; suspiciuni că mașina ar fi fost condusă de alt șofer!

Accident mortal, produs pe un drum județean din Mehedinți! Un bărbat de 39 de ani, căzut pe asfalt (cel mai probabil, din cauza consumului de alcool) a fost călcat de un autoturism. Șoferul a oprit la un km distanță de locul faptei.

Accidentul s-a produs pe DJ 561 A, în apropiere de satul Plopi (comuna Tâmna). În autoturism, se aflau trei persoane. Întrucât există suspiciuni că nu cel care a declarat se afla la volan, a provocat accidentul, toți pasagerii au fost testați pentru consumul de droguri și alcool, rezultatele fiind negative. Doar unul dintre tineri deține permis de conducere. Aceștia spun că, din contrasens, ar fi circulat o mașină cu fază lungă, iar din acest motiv, nu au observat bărbatul întins pe asfalt.

“Omul era căzut pe drum – era chiar în mijloc; stătea întins. Șoferul de pe contrasens mi-a făcut semn să opresc, dar nu îl văzusem. L-am lovit cu fața mașinii și am trecut peste el. M-am speriat. Locuiesc în Plopi, mă duceam acasă.”, povestește șoferul.

Victima este un bărbat de 39 de ani, care lucra în construcții și care obișnuia să consume alcool.

“Era rudă cu noi. Se ducea la Plopi, la concubina lui. M-a sunat cineva să îmi spună că a murit. Obișnuia să bea. El a făcut pușcărie, că a omorât-o pe mama lui.”, povestește o rudă a victimei.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Mehedinți, pentru cercetări.

“Pe Drumul Județean 561 A, în afara localității Plopi, un pieton a fost surprins și accidentat mortal, de un autoturism, al cărui conducâtor auto a oprit la aproximativ 1 km de locul producerii accidentului. Desfășurăm cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest accident. Atât cobducătorul auto, cât și pasagerii autoturismului au fost testați cu privire la consumul de alcool și suvstanțe stupefiante, rezultatele fiind negative.”, declară scms Mihai Chisăr, din cadrul Serviciului Rutier Mehedinți.

Victima a fost condamnată, în 2008, la 20 de ani de închisoare, pentru omor, după ce și-a ucis mama (venind băut acasă). Bărbatul a fost eliberat condiționat după 13 ani de detenție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!