Mehedințean înjunghiat mortal, într-un bar! Bărbatul era tatăl a doi copii minori.

Caz șocant, petrecut noaptea trecută, în comuna mehedințeană Salcia! Un bărbat de 39 de ani a fost înjunghiat mortal, în incinta unui bar din localitate. În urma sa, au rămas doi copii de 6, respectiv 12 ani, din două căsătorii.

„Când l-am sunat, am auzit prin telefon că îl înjura pe soțul meu. A mai avut legături cu el, s-au mai certat. Avem un băiețel de 6 ani acasă. Nu știu cum s-a întâmplat. Pe viață să îl închidă.”, spune soția defunctului.

Cristinel, un bărbat de 39 de ani, și-a pierdut viața sub lovitura unui cuțit. A fost înjunghiat direct în zona inimii. A fost nevoie de o singură lovitură pentru ca mehedințeanul să își piardă viața. Soția sa a fost anunțată despre vestea tragică de poliție. Soțul să plecase de acasă de dimineață și nu s-a mai întors.

„A plecat de dimineață să ia pâine și alimente pentru copil. Are apelurile pe telefon de câte ori l-am sunat. L-am rugat să vină acasă. Poliția a venit și m-a luat de acasă. Tatăl lui a venit acasă. Nu îl cunosc pe individul care l-a înjunghiat. Soțul meu lucra în construcții. De pe urma lui trăiam.”, mai povestește, cu lacrimi în ochi, soția victimei.

„Era verișorul meu primar. Nu îmi vine să cred că e mort. Nu avem voie nici că îl vedem. L-a înjunghiat. Nu știu dacă aveau conflicte vechi. Pe făptaș l-au prins, l-au dus la polițe. Are un copilaș de 6 anișori și altul, din altă căsătorie, de 12 ani.”, spune o rudă a victimei.

Se pare că între criminal și victima sa au existat și alte certuri, în trecut. Acum, barul din centrul satului a rămas deschis pentru împătimiții jocului de biliard. Cei doi bărbați s-ar fi certat timp îndelungat, iar, la un moment dat, victima a fost atacată de agresor. Pe Cristinel, îl așteptau acasă doi băieți din două căsătorii diferite.

„Sunt mătușa decedatului. Nepotul meu a rămas să mai joace biliard, după închiderea barului. L-a înjunghiat în inimă. Îl omorî din prima. Nu știu de la ce a pornit conflictul. Este un animal! Îl cunosc. Nu era periculos. Ne-a nenorocit. A lăsat doi copiii pe drumuri.”, spune altă rudă a victimei.

„E inadmisibil. Legile mi se par prea blânde pentru cei care comit astfel de fapte. Am auzit că, după închiderea barului, a fost omorât cu o lovitură de cuțit, în inimă.”, spune tatăl defunctului.

Trupul neînsuflețit al victimei a rămas în bar până la finalizarea cercetărilor, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. Cazul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!