Pieton accidentat pe trecere! Incidentul s-a petrecut la o intersecție circulată din Severin.

Un accident de circulație s-a produs, astăzi, la intersecția străzilor Smârdan – Calomfirescu din Drobeta Turnu Severin. Un bărbat a fost lovit pe trecerea de pietoni. Șoferul autoturismului și martorii susțin că nu a avut vizibilitate, întrucât era o mașină parcată chiar în intersecție.

„Era o mașină parcată fix în intersecție și nu am văzut pietonul. Era mașina ieșită doi metri în față. A sărit pe trecere. Eu de abia plecasem de pe loc. Nu este rănit rău și refuză să meargă la spital. M-am speriat.”, povestește șoferul.

La locul evenimentului, s-au deplasat un echipaj SMURD și poliția, pentru cercetări. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

„Eu stau aici și am văzut cum s-a întâmplat. O mașină era ieșită în față pe Calomfirescu și șoferul a fost cu ochii să vadă să nu iese mașina, dar nu a observat pietonul. Pietonul era pe trecere, dar nu l-a lovit rău. Mașina era parcată acolo, de aceea nu a observat-o șoferul. Se întâmplă des accidente aici, la această intersecție.”, spune o martoră la accident.

„Toată lumea este agitată. Șoferii ar trebui să fie mai atenți și să fie efectuate controale psihologice mai dese pentru ei.” spune un pieton.

Poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. Pietonul rănit nu a fost transportat la spital.

Amintim: ieri, un pieton a fost accidentat mortal la intersecția străzilor Mihai Viteazu – Gheorghe Anghel. Bărbatul a fost resuscitat minute în șir, însă, din păcate, a fost declarat decedat pe patul de spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!