Un șofer băut criță a sărit cu mașina în șanț, apoi a sunat la 112, dar nu a putut comunica cu operatorii din cauza stării avansate de ebrietate.

Un grav accident de circulație s-a produs, în noaptea de 10 martie, pe un drum județean din Mehedinți. Este vorba despre o accidentare, în care a fost implicat un tânăr din județul Dolj, care s-a urcat băut la volan.

Tânărul de 28 de ani din comuna Argetoaea, județul Dolj, circula pe Drumul Județean 606 C (județul Mehedinți), iar la intrare în satul Țânțaru (comun Butoiești) a pierdut controlul asupra volanului, într-o curbă. Autoturismul s-a răsturnat în șanț. În mașină, era un pahar gol. Șoferul, care emana halenă alcoolică, a fost transportat la spital, acolo unde urmează a-i fi recoltate probe de sânge.

„Poliția orașului Strehaia a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că, pe DJ 606 C, în afara localității Țânțaru, din comuna Butoiești, s-a produs un accident soldat cu victime omenești. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Conducătorul auto a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale și pentru prelevarea de mostre biologice întrucât emana halenă alcoolică.”, declară ag – sef princ. Victor Șoavă, din cadrul Poliției orașului Strehaia.

Șoferul este cel care a apelat 112, însă nu a putut comunica cu operatorii, din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla. Tocmai de aceea, la fața locului, au fost mobilizate forțe sporite: echipe medicale, ale ISU și poliția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!