Destine curmate de o depășire neregulamentară! Cei trei tineri, care și-au pierdut viața în accident, aveau planuri mărețe.

Laura (18 ani, elevă la Liceul Victor Gomoiu, Vânju Mare), Cristina (22 ani, stundentă la Universitatea Babeș Bolyai Cluj-Napoca) și Mădălin (19 ani, de asemenea, elev la Liceul din Vânju Mare) sunt cei trei tineri care, în această noapte, și-au pierdut viața în accidentul produs pe DN 56A. Aceștia aveau toată viața înainte, dar o depășire riscantă, neregulamentară le-a spulberat destinul.

Deși martorii spun că cei trei tineri, care și-au pierdut viața în cumplitul accident, se îndreptau către o petrecere, se pare că aceștia veneau de la un antrenament. Tânăra de 18 ani se antrena la o școală din Drobeta Turnu Severin, pentru admiterea la Școala de Poliție Câmpina. Șoferul de 19 ani îi era amic și se îndreptau cu cealaltă tânără către casă, în comuna Bălăcița. Înainte de accident, șoferul o dusese pe prietena sa acasă, în satul Cioroboreni.

Vestea a căzut ca un trăsnet pe toți cei care i-au cunoscut pe cei trei tineri. Sute de mesaje de condoleanțe din partea prietenilor și apropiaților au apărut pe profilele acestora, după tragedie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!