Încă opt posturi de medici, scoase la concurs de Spitalul Județean! Deficitul unității sanitare este de aproape 40 de posturi.

Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin anunță că scoate noi posturi de medici la concurs. Astfel, unitatea sanitară organizează concurs pentru ocuparea posturilor vacante de medici după cum urmează:

– 1 post de medic specialist specialitatea chirurgie pediatrică, pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, în cadrul Compartimentului Chirurgie si ortopedie infantilă;

– 3 posturi de medic specialist specialitatea medicină de urgență, pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, în cadrul U.P.U;

– 2 posturi de medic rezident an V, specialitatea medicină de urgență, pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, în cadrul U.P.U;

– 2 posturi de medic specialist specialitatea anatomie patologică pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, în cadrul Serviciul Anatomie Patologică.

Condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale sunt:

  • Diplomă de medic sau diplomă de licență în medicină

  • Certificat de medic specialist în specialitatea postului

  • Certificat profesional curent emis de Colegiul Medicilor, Aviz anual de Libera Practica, Asigurare de malpraxis, valabilă.

La Spitalul Județean de Urgență din își desfășoară activitatea 170 de medici. Cu toate acestea, unitatea sanitară funcționează cu un deficit de 39 de medici. Posturile au fost scoase la concurs. Cea mai acută lipsa de personal este pe secția ORL, acolo unde își desfășoară activitatea un singur medic, iar gărzile au fost suspendate. Fiind asigurată doar linia de consultații.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!