Prins cu focuri de armă, după ce a fugit de poliție, pentru că folosise o armă de vânătoare fără a avea autorizație!

Polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au surprins în flagrant un bărbat de 48 de ani, din comuna Malovăț, având asupra sa o armă de vânătoare, fără a deține autorizație de vânătoare valabilă. Bărbatul a fost depistat în extravilanul localității Bârda după ce ar fi desfășurat activități de vânătoare, fără a fi autorizat în acest sens.

La vederea polițiștilor, bănuitul a fugit pe un teren viran, fapt pentru care aceștia au folosit armamentul din dotare prin executarea a două focuri de avertisment în plan vertical. Ulterior, persoana în cauză s-a supus somației polițiștilor, fiind condusă la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

Arma și muniția aferentă au fost ridicate de polițiști, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și, ulterior, prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunerea luării unei măsuri preventive. Față de acesta, s-a luat măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!