Severinean, depistat cu droguri în mașină! Bărbatul a fost descoperit de jandarmi.

Un bărbat de 32 de ani a fost depistat de jandarmi cu substanțe interzise, în timp ce se afla împreună cu alți doi prieteni în zona Sălii Polivalente din municipiul Drobeta Turnu Severin.

“Pe timpul misiunii de menținere a ordinii publice, jandarmii au observat, într-o mașină, trei tineri care au devenit agitați și au încercat să se ascundă la vederea forțelor de ordine. În urma verificărilor întreprinse, jandarmii au găsit asupra bărbatului de 32 de ani un pliculeț ce conținea materie vegetală cu miros înțepător susceptibil de a fi substanțe interzise. Acesta a recunoscut că pliculețul îi aparține, fiind achiziționat pentru consum propriu, ceilalți doi declarând că nu au cunoștință despre această situație. La fața locului au fost solicitați lucrători din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Mehedinţi, iar cei trei bărbați au fost conduși la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor.”, conform Jandarmeriei Mehedinți.

În acest caz, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracţiunii de ,,cumpărare sau deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!