A fost reținut tânărul care și-a înjunghiat colega. Mâine, va ajunge în fața instanței.

Tânărul de 17 ani, care și-a înjunghiat fosta parteneră, a fost audiat și reținut pentru 24 de ore. Acesta este cercetat pentru tentativă la omor.

 

Robert a fost externat de la spital, după care adus la audieri. În urma audierii, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. În fața anchetatorilor, minorul a încercat să își justifice gestul, iar după incident, ar fi fost hotărât să își pună capăt zilelor. Incidentul s-a petrecut în data de 23 februarie.

“Autorul a fost externat și adus cu mandat de aducere, fiind cercetat pentru tentativă la omor calificat și tulburarea ordinii și liniștii piblice. Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că inculpatul, într-una din pauze, de la școală, acasă, cu intenția de a-și lua un cuțit și să poarte o discuție cu persoana vătămată. Planul inițial s-a schimbat, întrucât, în drum spre școală, s-a întâlnit cu persoana vătămată în zona Castelului de Apă; iar, în urma unor discuții, inculpatul a scos cuțitul din ghiozdan și i-a aplicat persoanei vătămate multiple lovituri în zona gâtului, capului și a cutiei toracice. Inculpatul a fost reținut și urmează să fie propus judecătorului de drepturi și libertățo cu propunere de arestare preventivă.”, declară prim – procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, Gheorghe Ciocan.

Cei doi tineri ar fi avut o relație, care, la sfârșitul lunii septembrie s-ar fi încheiat.

“Fapta este gravă, iar contextul este nefericit. Clienta mea este unul din elevii remarcabili ai liceului, de altfel, și băiatul fiind un elev cu rezultate bune. În prezent, clienta mea încearcă să depășească situația și sperăm să nu rămână cu multe sechele psihice, emoționale.”, declară, la rândul său, avocatul victimei, Sorin Crudiu.

Mâine, tânărul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Acesta are numeroase răni în jurul gâtului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!