Criminalul bărbatului din Salcia, arestat preventiv! Și-a recunoscut fapta și spune că regretă că a recurs la acest gest.

Criminalul bărbatului de 39 de ani, ucis noaptea trecută, într-un bar din Salcia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul de 40 de ani și-a recunoscut fapta, spunând că regretă și nu a făcut contestație la decizia instanței. Inculpatul are un băiețel de 13 ani (aflat în grija bunicii paterne), iar în urma victimei, au rămas doi copii minori de 6, respectiv 12 ani. Bărbatul va fi cercetat pentru omor, faptă ce se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani.

„În timp ce se aflau într-un bar situat pe raza comunei Salcia, județul Mehedinți, între victimă (un bărbat de 39 de ani) și inculpat (un bărbat de 40 de ani), pe fondul consumului de alcool, a izbucnit un conflict verbal spontan. În aceste împrejurări, inculpatul a părăsit localul și s-a întors după aproximativ 30 de minute, înarmat cu un cuțit, cu care a lovit victima în zona inimii. Lovitura a fost una puternică, profundă și a condus la decesul victimei. În cauză, se fac cercetări sub aspectul infracțiunii de omor. Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, apoi, prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă, propunere, care, ulterior, a fost însușită de instanță.”, declară prim – procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, Gheorghe Ciocan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!