Tinerii înjunghiați sunt olimpici. Starea fetei este stabilă, iar făptașul a fost transferat la un alt spital din țară.

Cei doi tineri înjunghiați au fost operați. În timp ce starea victimei este stabilă, fiindu-i oprită hemoragia, tânărul, care s-a automutilat, este, în continuare, în stare gravă, fiind transferat la o unitate medicală din Craiova. Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

„Din primele verificări, a rezultat faptul că în timp ce persoana vătămată – o minoră în vârstă de 17 ani – se afla împreună cu autorul – un minor de 16 ani – pe strada Crișan din Drobeta Turnu Severin, la un moment dat, autorul a scos un cuțit din geantă și i-a aplicat persoanei vătămate mai multe lovituri în zona feței, în zona gâtului și în zona cutiei toracice. În sprijinul persoanei vătămate, au sărit câțiva trecători aflați în zonă și au reușit, cu un taxi, să transporte persoana vătămată la spital. În aceleași împrejurări, după ce a agresat-o pe persoana vătămată, autorul și-a aplicat mai multe lovituri în zona gâtului cu scopul de a-și suprima viața, căzând pe trotuarul din marginea drumului public. La fața locului, a ajuns un echipaj medical, care a transportat autorul la spital.”, declară prim-procurorul adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Cei doi tineri (fata împlinește 18 ani în luna septembrie și băiatul împlinește 17 în luna aprilie) sunt elevi în cea mai bună clasă de a X-a de la Colegiul Național Traian. Aceștia ar fi fost prieteni în trecut, iar fata ar fi pus capăt relației în clasa a IX – a. Decizia nu a fost acceptată de tânăr. Astăzi, acesta ar fi plecat mai devreme de la cursuri (la 10,50) și ar fi așteptat-o pe fata la ieșirea de la școală, care, la rândul ei, ar fi părăsit liceul la 11.10. S-ar fi certat pe stradă și a înjunghiat-o în mai multe locuri: față, cutie toracică și gât, iar apoi, martorii i-au sărit îi ajutor, au chemat un taxi și a fost dusă la spital. După incident, s-a înjunghiat, la rândul său, în zona gâtului.

Cei doi minori sunt olimpici: fata a intrat cu 10 la liceu, a obținut locul 1 la olimpiada națională de cultură și spiritualitate românească și, în ultimii 2 ani, a luat mențiune la faza națională de franceză. De altfel, tânărul era olimpic pe județ la matematică, informatică și engleză.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!