Flori și un gând bun pentru orșovence! Adrian Cican, candidatul liberal pentru primăria Orșova, a marcat ziua de 8 martie.

Ziua de 8 martie a fost marcată de echipa liberală din Orșova, condusă de managerul Spitalului Municipal, Adrian Cican. Alături de membrii PNL Orșova, s-a aflat și senatoarea Stela Firu. Liberalii au mers în piețe și alte locuri publice, la sediul Ligii Pensionarilor Orșova, la sediile societăților comerciale, pe străzile din oraș, dar și în zona blocurilor California (o zonă uitată de actuala administrație locală, nu doar la ceas de sărbătoare, ci văduvită de investiții și proiecte de modernizare).

Echipa PNL Orșova a împărțit flori, zâmbete și a oferit un gând bun doamnelor și domnișoarelor întâlnite. De altfel, pentru managerul spitalului, marcarea acestei zile reprezintă o tradiție pe care o respectă an de an. Și pentru că astfel de evenimente nu țin cont de culoarea politică, Adrian Cican a mers și la sediile celorlalte partide politice din oraș. La AUR, liberalii au oferit câte o floare, în timp ce sediul PSD Orșova era încuiat.

„La mulți ani, tuturor doamnelor și domnișoarelor! Le mulțumim celor care ne-au dat viață, le mulțumim celor care ne înfrumusețează viața și ne sunt alături la bine și la greu! Le dorim, în primul rând, multă sănătate! Acest gest îl fac de ani de zile, indiferent dacă sunt sau nu implicat în politică, în luarea deciziilor administrative, dacă sunt manager al spitalului sau nu. Fac acest lucru de mult timp și o să îl fac în continuare, pentru că doamnele și domnișoarele merită tot respectul nostru. Reacția orșovencelor a fost una foarte bună și care ne-a dat speranță că orșovencele și orșovenii, în general, vor decide, anul acesta, încotro se va îndrepta municipiul nostru. Echipa liberală a fost alături de mine, iar rolul nostru este acela de a face acțiuni cu și pentru comunitate. Pentru noi, nu contează culoarea politică. Doamnele și domnișoarele merită o floare din partea noastră, indiferent de culoarea politică sau dacă împărtășesc alte valori sau alte principii. Am mers la sediul AUR, pentru a oferi femeilor din politică o floare. Ne pare rău că nu am găsit și la PSD Orșova ușa deschisă și reprezentantele acestui partid nu au fost nici pe străzile din oraș, pentru că am fi procedat la fl ca în cazul doamnelor și domnișoarelor de la AUR. Vorbim despre 8 martie, ziua internațională a femeii, nu despre ziua femeilor implicate în politică. Oferim o floare și un gând bun tuturor femeilor.”, declară Adrian Cican, candidatul liberal pentru funcția de primar a municipiului Orșova.

Adrian Cican a fost anunțat drept candidat al Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al municipiului Orșova, actualmente, ocupând funcția de manager a spitalului din localitate. Principalele sale obiective sunt investițiile în turism, sănătate, educație și crearea de locuri de muncă, prin înființarea unei societăți în subordinea administrației locale și renunțarea la contractul cu firma de salubrizare care, de ani de zile, prestează servicii pentru comunitate, fără a îndeplini standardele în vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!