Un mehedințean a traversat două pârtii de ski cu mașina, pentru a duce bagajul la hotel. Bărbatul a fost amendat de jandarmi.

Un bărbat din județul Mehedinți, aflat în vacanță în Caraș Severin, a traversat cu mașina două pârtii, punând în pericol viața și integritatea schiorilor, deoarece a ignorat semnele clare de interzicere a accesului. Acesta a rămas împotmolit cu vehiculul său chiar la baza ultimei pârtii.

“Jandarmii montani din cadrul Postului Muntele Mic, aflați în misiune de patrulare, au observat mașina pe pârtia de schi și au intervenit prompt la fața locului. După identificarea conducătorului auto, acesta a declarat că intenționa să-și ducă bagajul la hotel, fără să folosească mijloacele de transport asigurate de proprietarii locurilor de cazare. În urma incidentului, turistul a fost sancționat cu o amendă în valoare de 1000 de lei pentru încălcarea regulilor de acces și punerea în pericol a siguranței pe pârtiile de schi. Reamintim tuturor turiștilor importanța respectării semnelor și regulilor de siguranță în zonele montane, pentru a evita producerea unor evenimente nedorite.”, transmite Jandarmeria Caraș-Severin.

Sursa: IJJ Caraș-Severin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!