Un tânăr polițist mehedințean s-a stins din viață. Era șeful unui post de poliție din județ.

Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți trece prin clipe grele, după pierderea șefului de post din comuna Husnicioara. Cristian, în vârstă de 35, s-a stins seara trecută, după o ieșire cu prietenii. Se pare că polițistul ar di decedat ca urmare a unei probleme de sănătate. În urma sa, au rămas două fetițe de 7 și 9 ani.

„Suntem cuprinși de emoție și tristețe! Colegul nostru, agent principal de poliție Stănciulescu Florin-Cristian, a plecat mult prea devreme dintre noi. Inima mare a șefului postului de poliție Husnicioara din IPJ Mehedinți a încetat să mai bată la numai 35 de ani. Florin a absolvit Școala de Agenți de Politie ”Vasile Lascar” Câmpina în 2012, iar din 2019 a fost numit șeful postului de poliție din comuna Husnicioara, unde și-a îndeplinit cu profesionalism și dăruire atribuțiile profesiei.  Florin era și un bun familist, fiind căsătorit și părintele a două fetițe superbe de 7 și 9 ani. Drag coleg, vei rămâne în memoria noastră ca un OM de onoare și un bun profesionist.”, transmite Corpul Național al Polițiștilor.

În aceste momente grele, toți cei care doresc să sprijine benevol familia, prin contribuții bănești, le pot depune în contul RO58BTRLRONCRT0290397601, pe numele Stănciulecu Dorina-Simona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!