O zi mai frumoasă, alături de structurile MAI! Lucrătorii din Interne au avut parte de o altfel de misiune: au făcut ziua mai frumoasă femeilor pe care le-au întâlnit.

Polițiștii, jandarmii, pompierii și polițiștii de frontieră din cadrul Școlii de Perfecționare a Pregătirii Personalului Poliției de Frontieră Drobeta Turnu Severin și cei ai Serviciului Teritorial de Frontieră au oferit, astăzi, flori și un gând bun, împărțind zâmbete femeilor pe care le-au întâlnit. Acțiunea s-a derulat în sistem integrat.

„Femeia este simbolul dragostei, al sincerității și al devotamentului. Pe această cale, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți și întreg colectivul IPJ transmit tuturor doamnelor și domnișoarelor ca primăvara să le umple sufletele de zâmbete, bucurii și de parfumul tuturor florilor acestui anotimp!”, declară purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, cms – șef Nicolae Lohon.

„Sărbătorim, astăzi, ziua doamnelor și a domnișoarelor, dar nu doar atât: sărbătorim frumusețea, inteligența, tandrețea, eleganța. Știm cu toții că doamnele sunt o comoară. Important este să știm să le fim aproape mereu. Le urăm o primăvară frumoasă, sănătate și realizarea dorințelor!”, declară, la rândul său, purtătorul de cuvânt al SPPPPF Drobeta Turnu Severin, scms Florin Teodorescu.

Gestul simbolic de a oferi o floare și urarea pentru o primăvară minunată a fost primit cu bucurie și emoție de către doamnele și domnișoarele pe care cadrele MAI le-au întâlnit, astăzi,  în municipiul Drobeta Turnu Severin.

„Ne bucurăm că am participat la această activitate dedicată zilei de 8 martie, alături de colegii de la celelalte structuri. Cu această ocazie, le urăm tuturor femeilor o primăvară cât mai frumoasă și să aibă parte de împliniri din toate punctele de vedere!”, transmite sg maj Costin Gheorghiță, din cadrul IJJ Mehedinți.

„Cu ocazia zilei internaționale a femeii, pompierii mehedințeni, alături de reprezentanți ai Poliției, Poliției de Frontieră și Jandarmeriei, urează tuturor la mulți ani și o primăvară frumoasă!”, transmite, la rândul său, lt Gabriel Antonie, ofițer specialist al Centrului Operațional Județean al ISU Mehedinți.

Astfel, astăzi, structurile MAI din județul Mehedinți au avut parte de o altfel de misiune: aceea în care oferă un gând bun și primesc, în schimb, un zâmbet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!