Un nou loc de joacă a fost dat în folosință în Severin.

Un nou loc de joacă a fost dat în folosință copiilor din Drobeta Turnu Severin, acesta fiind unul din cele 26 astfel de spații construite în baza unui contract de asociere încheiat între Primăria municipiului și Consiliul Județean Mehedinți.
Locul de joacă nou construit se află în spatele Blocului Nr.6, în apropierea Liceului Tehnologic ”Domnul Tudor” și va deservi copiii blocurilor din apropiere.

“Împreună cu primarul Marius Screciu, am mers astăzi la fața locului și am găsit copii și bunici mulțumiți de faptul că spațiul este unul modern, cu echipamente noi și sigure, dar cel mai important, cu covor elastic din cauciuc (TARTAN), care îi protejează pe cei mici de răni grave, în cazul în care se întâmplă să cadă. La fel ca în cazul parcărilor din municipiu, pentru care am încheiat un contract de asociere cu Primăria Drobeta Turnu Severin și am alocat fonduri de la bugetul județului, și pentru locurile de joacă am alocat aproximativ 2 000 000 lei și o vom face, în continuare, pentru toate investițiile importante din municipiu.
În total, se construiesc 26 noi locuri de joacă, iar până acum au fost recepționate un număr de 15 spații. Ne dorim ca cei mici să aibă condiții bune de joacă în aer liber pentru a avea o creștere sănătoasă!”, transmite președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

În acest moment, majoritatea cartierelor din Drobeta Turnu Severin beneficiază de unul sau mai multe locuri de joacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!