Crimă într-o comună din Mehedinți! Și-a ucis mama, cu sânge rece.

Caz șocant în comuna mehedințeană Pristol! Un bărbat de 67 de ani și-a ucis, cu sânge rece, mama (o femeie de 84 de ani). Incidentul a avut loc pe fondul consumului de alcool.

Alerta a fost dată de asistentul comunitar, care a anunțat poliția, după ce o vecină a victimei a auzit scandalul. Femeia povestește că a auzit țipete, când victima era lovită de către fiul său.

“Am auzit țipete. A strigat, dar nu a avut curaj lumea să se bage. Eu am auzit că o bătea. Cred că o oră o bătu. Eu o sunai pe asistenta comunitară, iar ea l-a sunat pe domnul polițist. I-am zis să sune repede la poliție că o omoară. Odată, nu s-au mai auzit țipete. Doar gardul ne despărțea, dar se auzea ca și cum o lovea cu un ciomag. Astăzi, a fost beat, dar, întotdeauna, o bătea. Era invidios că îi dădea bani nepotului de la celălalt copil.”, povestește o vecină.

Vecinii povestesc că bărbatul obișnuia să își lovească mama. Acesta locuia în Craiova și, de fiecare dată când venea în comuna natală, se certa cu mama sa, pe care o lovea. De altfel, localnicii povestesc că barbatul obișnuia să consume alcool. În urmă cu un an, poliția a emis un ordin de protecție împotriva bărbatului de 67 de ani. Acesta ar fi revenit de o săptămână acasă, timp în care ar fi lovit-o în repetate rânduri. Astăzi, s-a întâmplat inevitabilul. Făptașul ar fi fost nemulțumit de faptul că mama sa o sprijinea financiar pe văduva fratelui său (bărbatul a decedat într-un accident rutier).

“Îi lua pensia. O bătea mereu. Se îmbăta și devenea violent. Era violent și cu vecinii. Oamenii se temeau de el. Femeia îl apăra, că era mama lui. Spera că se îndreaptă.”, spune un localnic.

Săptămâna trecută, femeia a împlinit 84 de ani. Vecinii și-o amintesc ca pe un om săritor, bun, gata mereu să ajute.

“Este sora mamei mele. O bătea mereu. De fiecare dată când o bătea, fugea la noi, la deal. Întotdeauna, o certam că nu îi face reclamație, dar îi părea rău de el, că era fiul ei. Trăia cu frică. Acum, el a venit de vreo săptămână de la Craiova. Ieșise la pensie.”, spune o rudă a victimei.

Cazul a fost preluat de un procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.  Aceasta este cea de-a treia crimă care are loc într-un interval de o lună în județul Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!