Sfârșit tragic pentru un tânăr! Incidentul a avut loc pe un drum județean din Mehedinți.

Caz șocant în Mehedinți! Un tânăr de 34 de ani din Gorj a ales să își pună capăt zilelor într-o manieră șocantă: s-ar fi legat cu o chingă de parapetele de pe marginea drumului, chingă pe care ar fi agățat-o de mașină; după care ar fi scos mașina din viteză. În felul acesta, s-a strangulat. La fața locului, s-su deplasat echipe multiple de salvatori, însă, totul a fost în zadar.

“La data de 02 aprilie a.c., ora 00.10, Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de un bărbat din municipiul Motru, județul Gorj cu privire la faptul că, în apropierea releului de radiodifuziune din localitatea Grozești, o persoană ar fi spânzurată lângă un autoturism. La fața locului, s-au deplasat polițiștii strehăieni care, din verificările efectuate, au stabilit că un bărbat de 34 de ani, din județul Gorj s-ar fi spânzurat cu o chingă. În urma examinării trupului neînsuflețit, nu au fost constate urme de violență, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”, transmite IPJ Mehedinți.

Tânărul ar fi fost un împătimit al jocurilor de noroc, iar în autoturism, a fost găsită o listă cu mai multe persoane la care bărbatul avea datorii. Pe foaie, erau notate și sumele pe care le datora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!