Vârstnicii, la ceas aniversar! Complexul Balnear Bala, alături de pensionarii veniți la tratament!

Pe data de 1 octombrie este marcată ziua internațională a persoanelor vârstnice. O atenție deosebită este acordată pensionarilor în stațiunea balneară Bala, acolo unde aceștia primesc atenție sporită și tratamant, pentru a se putea menține în formă. Într-o astfel de zi cu o deosebită însemnătate pentru vârstnici, atenția conducerii complexului din stațiune se îndreaptă către sărbătoriții zilei.

Astfel, cu ocazia zilei internaționale a persoanelor vârstnice, directorul complexului de tratament balnear și recuperare a capacității de muncă din Stațiunea Bala, Dragoș Năstasie, transmite tuturor pensionarilor și persoanelor vârstnice.

„În această zi de sărbătoare, am deosebita bucurie sufletească şi marea onoare de a mă adresa dumneavoastră, părinţilor şi bunicilor nostri, de a vă transmite expresia celor mai sincere sentimente de respect și preţuire. Cu ocazia zilei internaționale a persoanelor vârstnice, vă urez un călduros La Mulți Ani! Având în vedere că, la hotelul Ceres și în baza de tratament a complexului balnear, oferim servicii în special pensionarilor și persoanelor vârstnice, vreau să îi asigur de tot respectul și aprecierea mele și sunt, în permanență, preocupat pentru creșterea calității serviciilor oferite, pentru ca pensionarii să beneficieze de cele mai bune condiții în complexul pe care îl manageriez ”, transmite Dragoș Năstasie.

Directorul complexului balnear din stațiunea Bala se bucură de o mare simpatie în rândul pensionarilor, fiind cel mai apreciat director al complexului balnear și unul dintre cei mai performanți directori din județul Mehedinți. Odată cu preluarea funcției de managaer la complexului, Năstasie, prin deciziile luate, a îmbunătățit constant condițiile oferite celor care trec pragul stațiunii. La fiecare eveniment al complexului, acesta se află în rândul pensionarilor, iar pe de altă parte, a instituit controale drastice în rândul angajaților, tocmai pentru ca pensionarii să aibă parte de condiții excelente atât în baza de tratament, cât și în ceea ce privește serviciile de cazare. Datorită creșterii calității serviciilor hotelul Ceres, din stațiunea mehedințeană balneo-climaterică Bala, a ajuns în preferințele pensionarilor din întreaga țară. Pentru persoanele cazate în cadrul seriei a XIV-a de bilete de tratament, va fi organizată o petrecere, săptămâna viitoare.

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este sărbătorită în fiecare an în data de 1 octombrie, din 1991. Această dată a fost stabilită în 14 decembrie 1990 de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!